EPSON File Manager

Använd EPSON File Manager för att:
Hämta bilder från en skanner, digitalkamera eller ett minneskort och skicka filerna direkt till det program du vill använda
Visa vissa bilder som miniatyrbilder
Visa de olika program du kan använda som projektikoner i startområdet
Söka efter bilder på hårddisken
Visa bilder som ett bildspel
Retuschera bilder

Starta EPSON File Manager

Det går att starta EPSON File Manager på tre olika sätt:
Dubbelklicka på ikonen EPSON File Manager på skrivbordet.
Dra och släpp bilder eller mappar till ikonen EPSON File Manager på skrivbordet.
För Windows Vista:
Klicka på startknappen, peka på All Programs (Alla program), klicka på EPSON Creativity Suite, File Manager och klicka sedan på EPSON File Manager.

För Windows XP och 2000:
Klicka på Start, gå till All Programs (Alla program) (Windows XP) eller Programs (Program) (Windows 2000). Gå till EPSON Creativity Suite, gå till File Manager, och klicka på EPSON File Manager.

För Mac OS X:
Dubbelklicka på mappen Applications (Program) på hårddisken i Macintosh, och dubbelklicka sedan på mappen EPSON. Dubbelklicka på mappen Creativity Suite, på mappen File Manager och slutligen på ikonen EPSON File Manager.
Klicka på Next (Nästa) när bekräftelsemeddelandet för Instructions (Anvisningar) visas. Anvisningarna öppnas.
Om du markerar Do Not Show Next Time (Visa inte nästa gång) visas inte bekräftelsemeddelandet nästa gång du startar EPSON File Manager.
Om du vill ha mer information väljer du Användarhandbok på menyn Help (Hjälp) i programmet.