Andre problemer

En rød lampe lyser vedvarende på innsiden av skriveren etter at den er slått av

Når du slår av skriveren kan en rød lampe på innsiden fortsette å lyse. Denne lampen slås av automatisk etter maksimum 15 minutter. Dette er ikke en feil.

Skrive ut vanlig papir stille

Når plain papers (vanlig papir) velges som papirtypeinnstilling og Normal velges som utskriftskvalitetsinnstillingen i skriverdriveren, skriver skriveren ut i høy hastighet. Prøv å velge Quiet Mode (Stillemodus) for at skriveren skal være stillere, men det vil redusere utskriftshastigheten.
For Windows merk av for Quiet Mode (Stillemodus) i vinduet Main (Hoved) eller Advanced (Avansert) for skriverdriveren.
For Mac OS X velg Print Settings (Utskriftsinnstillinger) i dialogboksen Print (Skriv ut) for skriverdriveren. Huk så av for Quiet Mode (Stillemodus) i Advanced (Avansert) modus.