Justere skriverhodet

Hvis du ser at loddrette linjer er feiljustert, eller at utskriften har vannrette striper, kan det hende at du kan løse problemet ved hjelp av verktøyet Print Head Alignment (Justering av skiverhode) i skriverdriveren.
Se den aktuelle delen nedenfor.
Merknad:
Du må ikke trykke på  Stop /Clear-knappen for å avbryte utskriften mens du trykker siste Print Head Alignment (Justering av skriverhode).

Bruke verktøyet Justering av skiverhode for Windows

Følg trinnene nedenfor hvis du vil justere skriverhodet ved hjelp av verktøyet Print Head Alignment (Justering av skiverhode).
Kontroller at ingen advarsler eller feilmeldinger vises på LCD-skjermen.
Pass på at det er lagt papir i A4-størrelse i arkmateren.
Høyreklikk skriverikonet på taskbar (oppgavelinje), og velg deretter Print Head Alignment (Justering av skiverhode).
Hvis skriverikonet ikke vises, kan du se i avsnittet nedenfor om hvordan du legger til ikonet.
Juster skriverhodet etter instruksjonene som vises på skjermen.

Bruke verktøyet Justering av skiverhode for Mac OS X

Følg trinnene nedenfor hvis du vil justere skriverhodet ved hjelp av verktøyet Print Head Alignment (Justering av skiverhode).
Kontroller at ingen advarsler eller feilmeldinger vises på LCD-skjermen.
Pass på at det er lagt papir i A4-størrelse i arkmateren.
Åpne dialogboksen EPSON Printer Utility3.
Klikk knappen Print Head Alignment (Justering av skiverhode) i dialogboksen Utility (Verktøy).
Juster skriverhodet etter instruksjonene som vises på skjermen.