Kontrollpanel

Knapper

Knapp
Funksjon
1
strøm
Trykk for å slå skriveren på og av.
2
kopiere (svart-hvitt)
Trykk for å kopiere i svart/hvitt. Trykk i tre sekunder for å lage 20 kopier i svart-hvitt.
Trykk på begge knappene samtidig for å skanne originalen og lagre den som data på PC-en.
3
kopiere (farger)
Trykk for å kopiere i farger. Trykk i tre sekunder for å lage 20 kopier i farger.
4
stopp/vedlikehold
Trykk for å stoppe kopiering eller utskrift. Utskriften mates ut.

Lamper

Merknad:
Alle lamper bortsett fra strømlampen slukkes hvis det går 15 minutter uten at du trykker en knapp. Trykk en hvilken som helst knapp bortsett fra -strømknappen for å gjenopprette lampenes status.
Lampe
Forløp
Status
strøm
Lyser
Skriveren er slått på.
Blinker (sakte)
Skriveren er aktiv.
Blinker (raskt)
Skriveren blir slått av.
feil
Lyser eller blinker
Det har oppstått en feil.
blekk
Blinker
Det er lite blekk i én eller flere blekkpatroner. Du kan fortsette å skrive ut til den er oppbrukt.
Lyser
Én eller flere blekkpatroner er oppbrukt eller mangler.