Transportere skriveren

Dersom du skal flytte skriveren over en viss distanse, må du forberede den for transport ved å legge den i originalemballasjen eller en boks med lignende størrelse.
Forsiktig:
Ved oppbevaring eller transport av skriveren må den ikke stå på skrå, på siden eller snus opp ned, for ellers kan det lekke blekk.
La blekkpatronene være installert i skriveren. Hvis du fjerner patronene, kan skriverhodet tørke ut slik at skriveren ikke kan skrive ut.
Fjern alt papir fra arkmateren, og kontroller at skriveren er slått av.
Åpne dokumentdekselet, og åpne deretter patrondekselet. Fest blekkpatronholderen med tape, som vist nedenfor.
Merknad:
Hvis skriverhodet ikke står i startposisjonen på høyre side, slår du på skriveren og venter til skriverhodet låses i startposisjonen. Deretter slår du av skriveren.
Lukk patrondekselet, og lukk deretter dokumentdekselet.
Trekk ut strømledningen fra stikkontakten, og koble deretter USB-kabelen fra datamaskinen.
Lukk papirstøtten og utskriftsskuffen.
Pakk ned skriveren i esken med beskyttelsesmaterialet som fulgte med.
Hold skriveren i vater når den transporteres. Etter at du har flyttet den, fjerner du tapen som holder skriverhodet på plass. Hvis utskriftskvaliteten er blitt dårligere, utfører du rengjøring eller justerer skriverhodet. Vil du ha mer informasjon, kan du se i veiledningen om Utskrift.