Starte annen skanningsprogramvare

Merk:
Noe skanningsprogramvare er kanskje ikke inkludert i noen land.

Epson Event Manager

Dette gjør at du kan tilordne hvilke som helst produktknapper til å åpne et skanningsprogram. Du kan også spare hyppig brukte skanningsinnstillinger, noe som virkelig kan sette opp tempoet på skanningsprosjektene dine.

Slik starter du

Windows:
Velg startknappen eller Start > All Programs (Alle programmer) eller Programs (Programmer)> Epson Software > Event Manager.
Mac OS X:
Velg Applications (Programmer) > Epson Software og dobbeltklikk på ikonet Launch Event Manager.

Slik får du tilgang til hjelpen

Windows:
Klikk -ikonet øverst i høyre hjørne av skjermen.
Mac OS X:
Klikk på Menu (Meny) > Help (Hjelp) > Epson Event Manager Help (Hjelp).

ABBYY FineReader

Denne programvaren gjør at du kan skanne et dokument og konvertere teksten til data som du kan redigere med et tekstbehandlingsprogram.
OCR-programvare kan ikke gjenkjenne eller har vanskeligeheter med å gjenkjenne følgende typer dokumenter eller tekst.
Håndskrevne tegn
Elementer som er kopiert fra andre kopier
Fakser
Tekst med liten avstand mellom tegn eller linjer
Tekst som er inne i tabeller eller er understreket
Skrift i kursiv og skriftstørrelse på mindre enn åtte punkter
Brettede eller krøllete dokumenter
Se ABBYY FineReader-hjelpen for flere detaljer.

Slik starter du

Windows:
Velg startknappen eller Start > All Programs (Alle programmer) eller Programs (Programmer) > ABBYY FineReader mappe > ABBYY FineReader.
Mac OS X:
Velg Applications (Programmer) og dobbeltklikk på ABBYY FineReader.

Presto! PageManager

Denne programvaren gjør at du kan skanne, håndtere og dele dine bilder eller dokumenter.

Slik starter du

Windows:
Velg startknappen eller Start > All Programs (Alle programmer) eller Programs (Programmer) > Presto! PageManager mappe > Presto! PageManager.
Mac OS X:
Velg Applications (Programmer) > Presto! PageManager og dobbeltklikk på ikonet Presto! PageManager.