Skanne i Office Mode (Kontormodus)

Office Mode (Kontormodus) gjør at du hurtig kan skanne tekstdokumenter uten å forhåndsvise bildet ditt.
Merk:
Se hjelpen for å få mer informasjon om Epson Scan.
Plasser originalen(e).
Merknad for ADF (Automatisk dokumentmater):
Ikke last papiret over pilmerket  på ADF.
Start Epson Scan.
Velg Office Mode (Kontormodus) fra Mode (Modus)-listen.
Velg innstillingen for Image Type (Bildetype).
Velg innstillingen for Document Source (Dokumentkilde).
Velg størrelsen på originalen som Size (Størrelse)-innstillingen.
Velg en passende oppløsning for originalen som Resolution (Oppløsning)-innstilling.
Velg Scan (Skann).
I vinduet File Save Settings (Innstillinger for fillagring) velg innstillingen Type og klikk deretter på OK.
Merk:
Hvis krysset i avmerkingsboksen Show this dialog box before next scan (Vis denne dialogboksen før neste skanning) fjernes, starter Epson Scan skanningen umiddelbart uten å vise vinduet File Save Settings (Innstillinger for fillagring).
Det skannede bildet lagres.