Skanne i Full Auto Mode (Helautomatisk modus)

Full Auto Mode (Helautomatisk modus) lar deg skanne raskt og enkelt, uten å velge noen innstillinger eller forhåndsvise bildet. Denne modusen er nyttig når du har behov for å skanne originalene dine i 100 % størrelse.
Merk:
Denne modusen er ikke tilgjengelig når den automatiske dokumentmateren er installert.
Se hjelpen for å få mer informasjon om Epson Scan.
Plasser originalen(e).
Start Epson Scan.
Velg Full Auto Mode (Helautomatisk modus) fra Mode (Modus)-listen.
Merk:
Hvis krysset i avmerkingsboksen Show this dialog box before next scan (Vis denne dialogboksen før neste skanning) fjernes, starter Epson Scan skanningen umiddelbart uten å vise denne skjermen. Klikk Cancel (Avbryt) i dialogboksen Skanning under skanningen for å gå tilbake til denne skjermen.
Klikk på Scan (Skann). Epson Scan starter skanning i Full Auto Mode (Helautomatisk modus).
Epson Scan forhåndsviser bildet, registrerer hvilken originaltype det er, og velger automatisk innstillingene for skanning.
Det skannede bildet lagres.