Problemer ved mating av papir

Papiret blir skittent

Det kan hende at du må rengjøre interiøret til produktet.
For mer informasjon, klikk kategorien Tillegg øverst i høyre hjørne av Brukerhåndbok-vinduet. Klikk deretter på Vedlikehold og Rengjøring av skriveren.

Flere papirark mates

Hvis du laster ustøttet papir, kan produktet mate mer enn ett papirark om gangen.
For mer informasjon, klikk kategorien Tillegg øverst i høyre hjørne av Brukerhåndbok-vinduet. Klikk deretter på Produktinformasjon, Tekniske spesifikasjoner og Spesifikasjoner for automatisk dokumentmater (ADF).
Det kan hende at du må rengjøre produktet.
For mer informasjon, klikk kategorien Tillegg øverst i høyre hjørne av Brukerhåndbok-vinduet. Klikk deretter på Vedlikehold og Rengjøring av skriveren.

Papirfastkjøring i den automatiske dokumentmateren (ADF)

Fjerne papir som sitter fast inne i ADF.
For detaljer klikk på Utskrift-fanen øverst i høyre hjørne av vinduet Brukerhåndbok. Klikk deretter på Problemløser og Papirfastkjøringer.