Watermark (Vannmerke)-utskrift (bare for Windows)

Med Watermark (Vannmerke)-utskrift kan du skrive ut et tekst- eller bildebasert vannmerke på dokumentene dine.
Merknad:
Denne funksjonen er ikke tilgjengelig for Mac OS X.
Denne funksjonen er ikke tilgjengelig med Borderless-utskrift (Uten kant).

Skrive ut vannmerket

Åpne skriverinnstillingene.
Klikk kategorien Main (Hoved), og velg deretter en av følgende innstillinger for Quality Option (Kvalitetsalternativ):
Draft (Kladd) for utkast med redusert utskriftskvalitet
Text (Tekst) for tekstdokumenter med høyere tekstkvalitet
Text & Image (Tekst og bilde) for tekst- og bildedokumenter med høyere kvalitet
Velg en passende innstilling for Type.
Velg en passende innstilling for Size (Størrelse).
Velg Portrait (Stående) (høy) eller Landscape (Liggende) (vid) for å endre utskriftens utførelse.
Klikk kategorien Page Layout (Sidelayout), velg ønsket vannmerke fra listen Watermark (Vannmerke), og klikk deretter Settings (Innstillinger) .
Hvis du vil opprette ditt eget vannmerke, se den elektroniske hjelpen.
Angi de innstillingene du vil ha for vannmerket. Du kan endre plasseringen og størrelsen på vannmerket ved å dra bildet inne i forhåndsvisningsvinduet.
Klikk OK for å gå tilbake til vinduet for Page Layout (Sidelayout).