Rengjøre papirføreren

Det kan komme flekker på baksiden av utskriften når det finnes overflødig blekk på papirføreren. Papirføreren er det mørke plastbåndet inne i skriveren. I dette tilfellet kan du løse problemet ved hjelp av verktøyet Paper Guide Cleaning (Rengjøring av papirfører) i skriverdriveren.
Se den aktuelle delen nedenfor.
Merknad:
Gjenta fremgangsmåten til skriveren er rengjort innvendig.

Bruke verktøyet Paper Guide Cleaning (Rengjøring av papirfører) for Windows

Følg trinnene nedenfor for å rengjøre papirguiden ved hjelp av verktøyet Paper Guide Cleaning (Rengjøring av papirfører).
Pass på at ingen lys indikerer feil.
Pass på at det er lagt papir i A4-størrelse i arkmateren.
Åpne skriverdriveren, klikk kategorien Maintenance (Vedlikehold) og klikk knappen Paper Guide Cleaning (Rengjøring av papirfører).
Følg instruksjonene på skjermen om hvordan du rengjør papirføreren.

Bruke verktøyet Paper Guide Cleaning (Rengjøring av papirfører) for Mac OS X

Følg trinnene nedenfor for å rengjøre papirguiden ved hjelp av verktøyet Paper Guide Cleaning (Rengjøring av papirfører).
Pass på at ingen lys indikerer feil.
Pass på at det er lagt papir i A4-størrelse i arkmateren.
Gå inn i dialogboksen Epson Printer Utility 4.
Klikk på knappen Paper Guide Cleaning (Rengjøring av papirfører).
Følg instruksjonene på skjermen om hvordan du rengjør papirføreren.