Skifte ut en blekkpatron før den er oppbrukt

For best resultat, bruk opp blekkpatronen innen seks måneder etter at pakken ble åpnet.
Hvis du vil skifte ut en blekkpatron før blekklampen lyser eller statusskjermen varsler om at patronen er oppbrukt, følger du instruksjonene i dette avsnittet.
Du kan skifte ut blekkpatroner ved hjelp av datamaskinen.
Merknad:
Du kan kun skifte ut en blekkpatron ved hjelp av knappene på skriveren når en blekkpatron er tom.
Vent med å åpne esken med blekkpatronen til den skal installeres i skriveren. Patronen er vakuumpakket for å sikre pålitelighet.

Bruke datamaskinen for Windows

Du kan vise instruksjoner på skjermen når du skal skifte ut en blekkpatron ved hjelp av skriververktøyene for vedlikehold.
Hvis du trenger å skifte ut en blekkpatron før det er lite igjen eller den er oppbrukt, klikker du knappen i kategorien Maintenance (Vedlikehold).
Se i den elektroniske hjelpen hvis du vil vite mer om hvordan du bruker skriververktøyene.
Merknad:
Hvis det er kommunikasjonsproblemer mellom skriveren og datamaskinen, vises det ikke instruksjoner på skjermen om hvordan du skifter ut blekkpatroner. Kontroller i så fall alle tilkoblinger og at alle enheter er slått på.

Bruke datamaskinen for Mac OS X

Hvis du trenger å skifte ut en blekkpatron før det er lite igjen eller den er oppbrukt, åpne dialogboksen Epson Printer Utility 4.
Se i den elektroniske hjelpen hvis du vil vite mer om hvordan du bruker skriververktøyene.