Skrive ut bilder på den enkle måten

Med Epson Easy Photo Print kan du lage et sideoppsett av digitale bilder og skrive ut resultatet på ulike typer papir. Ved hjelp av de trinnvise instruksjonene i vinduet kan du forhåndsvise de utskrevne bildene og bruke effektene du ønsker, uten å måtte angi vanskelige innstillinger.
Ved hjelp av Quick Print (Hurtigutskrift)-funksjonen kan du skrive ut med ett tastetrykk med innstillingene du velger.

Starter Epson Easy Photo Print

For Windows

Dobbeltklikk ikonet Epson Easy Photo Print på skrivebordet.
For Windows 7 og Vista:
Klikk på startknappen, velg All Programs (Alle programmer), klikk på Epson Software og klikk deretter på Easy Photo Print.

For Windows XP:
Klikk på Start, velg All Programs (Alle programmer), velg Epson Software og klikk deretter på Easy Photo Print.

For Mac OS X

Dobbeltklikk ikonet Epson Easy Photo Print på skrivebordet.
Dobbeltklikk på mappen Applications (Programmer) i Mac OS X harddiskstasjon, dobbeltklikk deretter på Epson Software og dobbeltklikk til slutt på ikonet Easy Photo Print.
Hvis du vil ha mer informasjon, velger du brukerhåndboken på menyen Help (Hjelp) i dette programmet.