Kontrollere og installere programvaren

Kontrollere programvaren som er installert på din datamaskin

For å bruke funksjonene som er beskrevet i denne Brukerhåndbok må du installere følgende programvare.
Epson Driver and Utilities (Driver og verktøy for Epson)
Epson Easy Photo Print
Følg trinnene nedenfor for å kontrollere at programvaren er installert på datamaskinen.

For Windows

Windows 7 og Vista: Klikk på startknappen og velg Control Panel (Kontrollpanel).
Windows XP: Klikk på Start og velg Control Panel (Kontrollpanel).
Windows 7 og Vista: Klikk på Uninstall a program (Avinstaller et program) fra kategorien Programs (Programmer).
Windows XP: Dobbeltklikk på ikonet Add or Remove Programs (Legg til eller fjern programmer).
Kontroller listen over aktuelt installerte programmer.

For Mac OS X

Dobbeltklikk på Macintosh HD.
Dobbeltklikk på mappen Epson Software i mappen Applications (Programmer) og kontroller innholdet.
Merknad:
Mappen Applications (Programmer) innholder programvare som leveres av tredjeparter.
For å kontrollere at skriverdriveren er installert, klikk på System Preferences (Systemvalg) på menyen Apple og klikk deretter på Print & Fax (Utskrift og faks). Finn deretter produktet i listeboksen Printers (Skrivere).

Installere programmer

Sett inn skriverprogramvaredisken som ble levert med produktet og velg programvaren du ønsker å installere på skjermen Software Select (Velg programvare).