Sette en CD/DVD på plass

Følg trinnene nedenfor for å sette inn en CD/DVD i skriveren.
Forsiktig:
Pass på å kontrollere det følgende kapitlet før du setter inn CD-/DVD-en.
Se Merknad for CD/DVD-utskrift
Pass på at du setter inn CD-/DVD-en som beskrevet i trinnene nedenfor. Hvis du setter inn CD-/DVD-en på en annen måte, kan dataene eller skriveren skades.
Merknad:
Før du skriver ut på en CD/DVD, må du rense rullen inne i skriveren ved å mate og kjøre ut et vanlig papir i A4-størrelse.
Pass på at skriveren er på.
Forsiktig:
Pass på at du setter inn CD/DVD-skuffen mens strømmen er på. Ellers er det mulig at de automatiske utskriftsposisjonsjusteringene ikke blir utført etter at CD/DVD-skuffen er satt på plass.
Åpne mottakerbrettet og frontdekselet.
Skyv kantskinnen mot venstre.
Plasser CD-/DVD-en på CD/DVD-skuffen med merkesiden opp.
Merknad:
Bruk kun en CD/DVD om gangen.
12-cm CD/DVD
Plasser en 12-cm CD/DVD direkte på CD/DVD-brettet uten adapteren.
8-cm CD/DVD
1. Plasser adapteren i CD/DVD-skuffen som vist i illustrasjonen. Det er 3 knapper som stikker ut fra den ytre omkretsen på adapteren, to runde knapper diagonalt mot hverandre, samt en liten rektangulær knapp. Sett adapteren i CD/DVD-skuffen slik at den lille, rektangulære knappen passer inn i den firkantede åpningen foran eller bak på skuffen.
2. Sett inn en 8-cm CD/DVD i adapteren.
Forsiktig:
Før du setter CD-/DVD-en på plass, pass på at ingen andre partikler eller objekter ligger på CD/DVD-skuffen, siden det kan skade datasiden på CD-/DVD-en.
Pass på at du bruker CD/DVD-skuffen som leveres med denne skriveren. Hvis du bruker en annen CD/DVD-skuff kan det bli gap i utskriftsposisjonen, og utskriften kan bli mislykket.
Med CD/DVD-en lastet med utskriftssiden opp, setter du forsiktig CD/DVD-skuffen på plass og skyver kantlinjen mot venstre kant av CD/DVD-skuffen.
Forsiktig:
Ikke sett inn CD/DVD-skuffen mens skriveren jobber. Ellers kan skriveren bli skadet, eller overflaten på CD-/DVD-en bli skitten eller oppskrapet.
Vennligst sett CD/DVD-skuffen inn horisontalt, slik at du unngår å skade overflaten på CD-en eller DVD-en.
Sett inn CD/DVD-skuffen langs den høyre bunnen i den manuelle arkmateren i fronten, inntil merkene på CD/DVD-skuffen og den manuelle arkmateren i fronten er jevne med hverandre.
Se følgende instruksjoner for flere detaljer om redigering og utskrift av merkelapper.
Se Skrive ut på CD-/DVD-er