Legg i papir i den manuelle arkmateren

Noen typer spesialmedier, som Kunstfløyelspapir, Vannfargepapir-klart hvitt og Ekstra mykt kunstpapir, skal legges i den manuelle arkmateren. Følg trinnene ovenfor for å legge papir i den manuelle arkmateren.
Merknad:
Du kan kun legge i ett ark om gangen.
Du kan la den bakre arkholderen være festet til skriveren, unntatt ved utskrift fra papirrull.
Før papiret legges i, pass på at det er helt inntil kantskinnen. Hvis mediet ikke er matet rett i skriveren, vil det oppstå en papirstopp og papirlyset begynner å blinke.
Slå på skriveren.
Åpne mottakerbrettet og dra ut forlengelsen.
Fjern papirrullholderen hvis den er montert.
Pass på at kantskinnen for den bakre manuelle arkmateren er helt i venstre side av skriveren.
Fest den bakre arkholderen.
Skyv kantskinnen på den bakre arkholderen for å lage nok plass til papiret du legger i.
Ved hjelp av den bakre arkholderen, legges papiret så langt inn i den manuelle arkmateren det går, helt inntil bakre kantskinne.
Skyv kantskinnen på bakre arkholder til den er inntil papiret.
Legg papiret i den manuelle arkmateren helt til papiret møter motstand. Legg press mot papiret i omtrent 3 sekunder helt til skriveren drar papiret litt inn. Slipp papiret slik at skriveren kan justere posisjonen på papiret.
Prosedyren er ferdig når På-lampen slutter å blinke og lyser fast.
Åpne det øvre skriverdekslet og pass på at papiret er lagt i riktig.
Hvis det oppstår en papirstopp, hold papirrullknappen nede i tre sekunder. Skriveren mater i motsatt retning og papiret kommer ut bak. Trykk på papirknappen for å slette feilen og legg tilbake papiret. Feilen vises også i statusmonitoren. Hvis du trykker Eject (Løs ut), kommer papiret ut på forsiden eller baksiden av skriveren.
Lukk skriverdekselet og start utskrift.
Pass på at Manual - Roll (Manuell - Rull) er valgt i skriverdriveren. For Windows, velg Manual - Roll (Manuell - Rull) som Source (Kilde)-innstilling på Main (Hoved)-kategorien. For Mac OS X, velg Manual - Roll (Manuell - Rull) for den papirstørrelsen du bruker som Paper Size (Papirstørrelse) fra Page Setup (Sideoppsett) eller or Print (Skriv ut)-dialogboksen.