Direkte utskrift fra et digitalt kamera

Du kan skrive ut bilder ved å koble det digitale kameraet ditt eller fotolagringsenhet, slik som EPSON Multimedia Storage Viewer (EPSON multimedia lagringsviser), direkte til dette produktet.

Kravspesifikasjoner digitalt kamera

Pass på at kameraet og fotografiene støtter følgende kravspesifikasjoner.
Direkte utskrifts-kompatibilitet
PictBridge eller USB DIRECT-PRINT
Filformat
JPEG
Bildestørrelse
80 × 80 piksler til 9200 × 9200 piksler

Koble til og skrive ut

Kontroller at produktet ikke skriver ut fra en datamaskin.
Legg i det papiret du ønsker.
Se Legge i papir
Forsiktig:
Vennligst sjekk om du bruker Photo Black (Foto-svart) eller Matte Black (Matt svart) blekk og last passende papir. Ellers kan utskriftskvaliteten bli utilfredsstillende.
Matte Black (Matt svart) (MK)
Photo Black (Foto-svart) (PK)
Epson Enhanced Matte Paper (Epson forbedret matt papir)
Epson Double-Sided Matte Paper (Epson matt, dobbelsidig papir)
Epson Matte Paper-Heavyweight (Epson matt, tykt papir)
Vanlig papir (anbefalt)
Epson Premium Glossy Photo Paper (Epson eksklusivt, glanset fotopapir)
Epson Premium Semigloss (Epson eksklusiv, halvglanset)
Vanlig papir
Koble USB-kabelen som fulgte med kameraet til den eksterne USB-porten på produktet.
Kontroller at kameraet er slått på. Når kameraet er riktig koblet til, blinker   På-lampen på skriveren.
Bruk kameraet til å velge fotografiene du ønsker å skrive ut, juster eventuelle innstillinger og skriv ut fotografiene. Se i brukerhåndboken til kameraet for nærmere detaljer.
Merknad:
Hvis kameraet ikke er kompatibelt med PictBridge eller USB DIRECT-PRINT, blinker   blekklyset og  papirlyset hurtig. Epson kan ikke garantere kompatibiliteten til noen kamera.
Tilgjengelig papirtype, størrelse og oppsett kan variere avhengig av det digitale kameraet.