Legge bilder ved en e-post

Med EPSON Attach To Email kan du sende e-post med bilder. Det støtter ulike e-postsystemer, og gjør det mulig å endre størrelsen på bilder før du legger dem ved.

Starte EPSON Attach To Email

Du kan få tilgang til EPSON Attach To Email på to måter:
Dobbeltklikk EPSON File Manager-ikonet på skrivebordet, deretter klikker du Attach to e-mail (Legg ved e-post)-ikonet i øvre del av EPSON File Manager-vinduet.
For Windows Vista:
Klikk startknappen, velg All Programs (Alle programmer), klikk EPSON Creativity Suite, Attach To Email (Legg ved e-post) og deretter EPSON Attach To Email.

For Windows XP og 2000:
Klikk Start, velg All Programs (Alle programmer) (Windows XP) eller Programs (Programmer) (Windows 2000), velg EPSON Creativity Suite, velg Attach To Email (Legg ved e-post), og klikk deretter EPSON Attach To Email.

For Mac OS X:
Dobbeltklikk Applications (Programmer)-mappen i Macintosh HD, og dobbeltklikk deretter EPSON-mappen. Dobbeltklikk Creativity Suite-mappen og deretter Attach To Email-mappen. Dobbeltklikk til slutt EPSON Attach To Email-ikonet.