Oppretter og skriver ut CD- og DVD-merkelapper

EPSON Print CD gjør det mulig for deg å lage CD/DVD-merkelapper med tekst og bilder på datamaskinen din og deretter skrive merkelappene direkte ut på 8-cm og 12-cm CD-er og DVD-er.

Starte EPSON Print CD

Du kan få tilgang til EPSON Print CD på to måter:
Dobbeltklikk EPSON File Manager-ikonet på skrivebordet, deretter klikker du CD Label Print-ikonet i øvre del av EPSON File Manager-vinduet.
For Windows Vista:
Klikk startknappen, velg All Programs (Alle programmer), klikk EPSON Print CD og deretter EPSON Print CD.

For Windows XP og 2000:
Klikk på Start, velg All Programs (Alle programmer) (Windows XP) eller Programs (Programmer) (Windows 2000), velg EPSON Print CD, og klikk deretter på EPSON Print CD.

For Mac OS X:
Dobbeltklikk mappen Applications (Programmer) i Macintosh HD, og dobbeltklikk deretter mappen EPSON Print CD. Dobbeltklikk til slutt EPSON Print CD.
Se følgende instruksjoner for flere detaljer om redigering og utskrift av merkelapper.
Se Skrive ut på CD-/DVD-er