Skrive ut fotografier på den enkle måten.

Med EPSON Easy Photo Print kan du lage sideoppsett og skrive ut digitale bilder på ulike typer papir. Ved hjelp av de trinnvise instruksjonene i vinduet kan du forhåndsvise de utskrevne bildene og bruke effektene du ønsker, uten å måtte gjennomføre vanskelige innstillinger.
Ved hjelp av Custom Print (Funksjonen for egendefinert utskrift) kan du skrive ut med ett tastetrykk med innstillingene du velger.
Hvis bildefilene dine har DPOF-nformasjon (Digital Print Order Format), starter DPOF-utskrift automatisk.

Starte EPSON Easy Photo Print

Du kan få tilgang til EPSON Easy Photo Print på to måter:
Dobbeltklikk EPSON File Manager-ikonet på skrivebordet, velg bildene du vil bruke, og klikk deretter Easy Photo Print-ikonet i øverste del av EPSON File Manager-vinduet.
For Windows Vista:
Klikk startknappen, velg All Programs (Alle programmer), klikk EPSON Creativity Suite og deretter EPSON Easy Photo Print.

For Windows XP og 2000:
Klikk på Start, velg All Programs (Alle programmer) (Windows XP) eller Programs (Programmer) (Windows 2000), velg EPSON Creativity Suite, og klikk deretter på EPSON Easy Photo Print.

For Mac OS X:
Dobbeltklikk Applications (Programmer)-mappen i Macintosh HD, og dobbeltklikk deretter EPSON-mappen. Dobbeltklikk Creativity Suite-mappen, Easy Photo Print-mappen og endelig EPSON Easy Photo Print for X-ikonet .
For mer informasjon, velg User’s Guide (Brukerhåndbok) fra Help (Hjelp)-menyen i dette programmet.