Konvertere skannede dokumenter til redigerbar tekst

Du kan skanne et dokument og konvertere teksten til dataformat som du kan redigere med et tekstbehandlingsprogram. Denne prosessen kalles OCR (Optical Character Recognition - optisk tegngjenkjenning). Hvis du vil skanne og bruke OCR, må du bruke et OCR-program, for eksempel programmet ABBYY FineReader som ble levert sammen med skanneren.
Obs!
ABBYY FineReader kan være utilgjengelig i noen land.
OCR-programvaren kan ikke kjenne igjen, eller har vanskeligheter med å kjenne igjen de følgende typer dokumenter og tekst.
Håndskrift
Elementer som er kopiert fra andre kopier
Fakser
Tekst med liten avstand mellom tegn eller linjer
Tekst som er inne i tabeller eller er understreket
Skrift i kursiv og skriftstørrelse på mindre enn åtte punkter

Konvertere til redigerbar tekst

Plasser dokumentet på glassplaten eller i ADF-en. Se brosjyren for instruksjoner.
Gjør ett av følgende for å starte ABBYY FineReader.
Windows: Velg startknappen eller Start > Programs (Programmer) eller All Programs (Alle programmer) > ABBYY FineReader 9.0 Sprint > ABBYY FineReader 9.0 Sprint.
Mac OS X: Velg Applications (Programmer) og dobbeltklikk på ikonet ABBYY FineReader Sprint 8.0.
Følg instruksjonene i hjelpen for ABBYY FineReader.