LISENS FOR PROGRAMVARE MED ÅPEN KILDE (kun BX305F/620F/WorkForce 320)

1) Dette skriverproduktet inneholder programmer med åpen kildekode oppgitt i del 6) i samsvar med lisensbetingelsene for alle programmene med åpen kildekode.
2) Vi leverer kildekoden til GPL-programmene, LGPL-programmene og programmene med Apple Public Source-lisens (alle definert i del 6) i opptil fem (5) år etter avviklingen av den samme modellen av dette skriverproduktet. Dersom du ønsker å få den ovennevnte kildekoden, se „Kontakt kundestøttte” i Tillegg- eller Utskrifts håndboken i denne Brukerhåndbok, og kontakt kundestøtteavdelingen i ditt område. Du må følge lisensbetingelsene for hver programvare med åpen kildekode.
3) Programvarene med åpen kildekode er UTEN GARANTI: Uten selv den impliserte garantien for SALGBARHET OG MULIGHET TIL BESTEMT TYPE BRUK. Se lisensavtalen til hvert av programmene med åpen kildekode for nærmere detaljer. Disse er beskrevet på \OnlineGuide\OSS.pdf i CD-ROMen til skriverprogramvaren.
4) OpenSSL Toolkit
Dette skriverproduktet inkluderer programvare som er utviklet av OpenSSL-prosjektet for bruk i OpenSSL-Toolkit (http://www.openssl.org/).
Dette produktet inkluderer kryptografisk programvare skrevet av Eric Young (eay@cryptsoft.com).
5) Lisensavtalen til hvert av programmene med åpen kildekode er beskrevet på OnlineGuide\OSS.pdf i CD-ROMen til skriverprogramvaren.
6) Liste over programvare med åpen kildekode som er brukt i dette skriverproduktet.
GNU GPL

Dette skriverproduktet inkluderer programmer med åpen kildekode som bruker GNU (General Public License), versjon 2 eller senere versjoner („GPL-programmer”).

Listen over GPL-programmer:
base-passwd-3.5.7
busybox-1.2.2.1
ifupdown-0.6.8
kernel-2.6.18
lsp-arm-versatile926ejs-2.6.18_pro500
module-init-tools-3.2pre1
mount-2.12
net-tools-1.60
netbase-4.29
psmisc-21.5
readline-libs-5.0
sysvinit-2.86
udev-0.093
util-linux-2.12
GNU LGPL

Dette skriverproduktet inkluderer programmer med åpen kildekode som bruker GNU (General Public License), versjon 2 eller senere versjoner („LGPL-programmer”).

Listen over LGPL-programmer:
uclibc-0.9.29
libusb-libs-0.1.12
BSD-lisens (Berkeley Software Distribution License)

Dette skriverproduktet inkluderer programvare med åpen kildekode som bruker Berkeley Software Distribution License („BSD-programmer”).

Listen over BSD-programmer:
busybox-1.2.2.1
util-linux-2.12
mount-2.12
mvlutils-2.8.4
netkit-ftp-0.17
netkit-base-0.17
portmap-5beta
Sun RPC-lisens

Dette skriverproduktet inkluderer programvare med åpen kildekode som bruker Sun RPC-lisens („Sun RPC-programmer”).

Liste over Sun RPC-programmer:
busybox- 1.2.2.1
netkit-inetd-0.17
portmap-5beta
TCP Wrappers-lisens

Denne skriveren inkluderer programmet med åpen kildekode „TCP Wrappers”, som bruker betingelsene og reglene som anvendes av eieren av kopibeskyttelsen til „TCP Wrappers”.

„TCP Wrappers”-program:
libwrap-libs-7.6
libncurses-lisens

Denne skriveren inkluderer programmet med åpen kildekode „libncurses”, som bruker betingelsene og reglene som anvendes av eieren av kopibeskyttelsen til „libncurses”.

„libncurses”-program:
libncurses-5.4
linux-ftpd-lisens

Denne skriveren inkluderer programmet med åpen kildekode „linux-ftpd”, som bruker betingelsene og reglene som anvendes av eieren av kopibeskyttelsen til „linux-ftpd”.

„linux-ftpd”-program:
linux-ftpd-0.17