Rengjøring av skriveren

Rengjøre skriveren utvendig

Rengjør skriveren grundig flere ganger i året ved å følge instruksjonene nedenfor slik at den kan fungere best mulig.
Bruk aldri alkohol eller tynner til å rengjøre skriveren. Disse kjemikaliene kan skade skriveren.
Bruk en myk, tørr, og ren klut for å rengjøre LCD-skjermen. Ikke bruk væske eller kjemiske rensemidler på LCD-skjermen.
Bruk en myk, tørr og ren klut for å rengjøre glassplaten. Dersom det er sølt fett eller annet som er vanskelig å fjerne på glassplaten, kan du bruke litt glassrens og en myk klut for å fjerne det. Tørk av alle rester av væske.
Åpne ADF-dekselet og bruk en myk, tørr og ren klut til å rengjøre rullen og insiden av ADFen.
Ikke legg press på glassplaten.
Vær forsiktig så du ikke skraper eller skader glassplaten, og ikke bruk en hard eller slipende børste til rengjøring. En skadet glassplate kan medføre dårligere skannekvalitet.
Merknad:
Lukk papirstøtten og ADF-papirstøtten når du ikke bruker skriveren, for å beskytte den mot støv.

Rengjøre skriveren innvendig

For å sørge for at utskriften er av topp kvalitet hele tiden, må du rengjøre valsen inne i skriveren på følgende måte.
Advarsel:
Vær forsiktig så du ikke berører delene inne i skriveren.
Forsiktig:
Du må ikke påføre smøring på metalldelene under skriverhode.
Vær forsiktig så det ikke kommer vann på de elektroniske komponentene.
Du må ikke sprøyte på smøremidler inne i skriveren.
Uegnede oljer kan skade skriveren. Ta kontakt med din forhandler, eller en kvalifisert serviceperson hvis skriveren trenger smurning.
Legg i flere ark med vanlig papir i formatet A4.
Trykk på Copy eller Copy/Fax-knappen på skriveren for å gå til Copy (Kopi)-modus.
Trykk på [Color] eller [B&W]-knappen for å kopiere uten å plassere et dokument på dokumentbrettet.
Gjenta trinn 3 hvis det er nødvendig.