Utskrift med Vannmerke (bare for Windows)

Utskrift med Watermark (Vannmerke) kan du skrive ut et tekst- eller bildebasert vannmerke på dokumentene dine.
Merknad:
Denne funksjonen er ikke tilgjengelig for Mac OS X.
Denne funksjonen er ikke tilgjengelig med kantløs utskrift.
Antallet blekkpatroner og rekkefølgen de nevnes i varierer avhengig av skriveren.

Skrive ut vannmerket

Åpne skriverinnstillingene.
Klikk kategorien Main (Hoved), og velg deretter en av følgende innstillinger for Quality Option (Kvalitetsalternativ):
Draft (Kladd) for utkast med redusert utskriftskvalitet
Text (Tekst) for tekstdokumenter med høyere tekstkvalitet
Text & Image (Tekst og bilde) for tekst- og bildedokumenter med høyere kvalitet
Velg en passende innstilling for Type.
Velg en passende innstilling for Size (Størrelse).
Velg Portrait (Stående) (høy) eller Landscape (Liggende) (bred) for å endre utskriftens utførelse.
Klikk kategorien Page Layout (Sidelayout), velg ønsket vannmerke fra listen Watermark (Vannmerke), og klikk deretter Settings (Innstillinger).
Hvis du vil lage ditt eget vannmerke, se den elektroniske hjelpen.
Angi de innstillingene du vil ha for vannmerket. Du kan endre plasseringen og størrelsen på vannmerket ved å dra bildet inne i forhåndsvisningsvinduet.
Klikk OK for å gå tilbake til vinduet for Page Layout (Sidelayout).