Tomme fargeblekkpatroner

Hvis det fremdeles er noe sort blekk igjen når fargeblekkpatronene er tomme, kan du skrive ut midlertidig med følgende innstillinger, og bruke kun sort blekk:
Media type: plain papers (vanlig papir), Envelope (Konvolutt)
Farge: Grayscale (Gråtone)
Du bør imidlertid erstatte de oppbrukte blekkpatronene så snart som mulig.
Merknad:
Faktisk tidsrom vil variere avhengig av bruksforhold, hvor mange bilder som skrives ut, skriverinnstillinger og brukshyppighet.
Denne funksjonen er ikke tilgjengelig for Mac OS X 10.4 eller tidligere.