Fastkjørt papir

Fjerne fastkjørt papir fra skannerenheten

Avbryt utskriftsjobben om nødvendig.
Se Avbryte utskrift
Hvis skriverens LCD-skjerm ber deg om å trykke på knappen OK trykk OK-knappen på skriveren.
Løft opp skannerenheten.
Fjern alt papiret fra innsiden, også eventuelle papirbiter.
Lukk skannerenheten.
Hvis skriverens LCD-skjerm ber deg om å slå av skriveren, trykk på knappen On på skriveren, og slå deretter skriveren på igjen.
Hvis papiret sitter fast i nærheten av arkmateren eller utskriftsskuffen, fjerner du papiret forsiktig.

Fjerne fastkjørt papir fra den automatiske arkmateren (ADF)

Hvis skriverens LCD-skjerm indikerer at et papir har kjørt seg fast, trykk knappen OK på skriveren.
Åpne ADF-dekselet.
Forsiktig:
Pass på at du åpner ADF-dekselet før du fjerner fastkjørt papir. Hvis du ikke åpner dekselet kan du skade skriveren.
Fjern det fastkjørte papiret forsiktig.
Lukk opp dokumentdekselet.
Fjern det fastkjørte papiret forsiktig, og lukk deretter dokumentdekselet.
Hvis skriverens LCD-skjerm spør om du har fjernet papiret, trykk knappen 1 på skriveren.
Lukk ADF-dekselet.

Forhindre papirstopp

Kontroller følgende hvis papiret setter seg fast ofte.
Papiret er glatt, ikke bøyd eller brettet.
Du bruker papir med høy kvalitet.
Utskriftssiden av papiret vender opp i arkmateren.
Papirbunken ble luftet før du la den i.
Papiret er ikke lagt i over pilmerket på innsiden av kantskinnen.
Antall ark i papirbunken overskrider ikke grensen som er angitt for dette papiret.
Se Kapasiteter for ilegging av media
Venstre papirkant ligger tett inntil kantskinnen.
Skriveren står på en flat, stabil overflate som er større enn sokkelen i alle retninger. Skriveren vil ikke virke ordentlig hvis den står på skrå.