Andre problemer

Skrive ut vanlig papir stille

Når plain papers (vanlig papir) er valgt som innstilling for Paper Type (Papirtype) og Normal er valgt som innstilling for Print Quality (Utskriftskval.) i skriverdriveren, skrives det ut med høy hastighet. Prøv å velge Quiet Mode (Stillemodus) for at skriveren skal være stillere, men det vil redusere utskriftshastigheten.
For Windows, velg avkrysningsboksen Quiet Mode (Stillemodus) i vinduet Main (Hoved) eller Advanced (Avansert) i skriverdriveren.
For Mac OS X, velg Print Settings (Utskriftsinnstillinger) i dialogboksen Print (Skriv ut) i skriverdriveren. Huk så av for Quiet Mode (Stillemodus) i Advanced (Avansert) modus.