Bytte ut en blekkpatron før den er tom

For best resultat, bruk opp blekkpatronene innen seks måneder etter at pakken ble åpnet.
Du kan skifte ut en blekkpatron ved hjelp av knappene på skriveren eller ved hjelp av datamaskinen.
Merknad:
Ikke åpne blekkpatronen før du er klar til å sette den inn i skriveren. Patronen er vakuumpakket for å bevare påliteligheten.

Bruke knappene på skriveren

Du finner informasjon om bruk av utskriftsknappene i heftet.

Bruke datamaskinen for Windows

Du kan vise instruksjoner på skjermen når du skal skifte ut en blekkpatron ved hjelp av skriververktøyene for vedlikehold.
Hvis du trenger å skifte ut en blekkpatron før det er lite igjen eller den er oppbrukt, klikker du knappen i kategorien Maintenance (Vedlikehold).
Se den elektroniske hjelpen hvis du vil vite mer om hvordan du bruker skriververktøyene.

Bruke datamaskinen for Mac OS X

Hvis du må skifte ut en blekkpatron før den er lav eller brukt opp, gå inn i dialogboksen Epson Printer Utility 4.
Se den elektroniske hjelpen hvis du vil vite mer om hvordan du bruker skriververktøyene.