Skriv ut bilder enkelt og greit

Med Epson Easy Photo Print kan du lage et sideoppsett av digitale bilder, og skrive ut resultatet på ulike typer papir. Ved hjelp av de trinnvise instruksjonene i vinduet kan du forhåndsvise de utskrevne bildene og bruke effektene du ønsker, uten å måtte angi vanskelige innstillinger.
Ved hjelp av funksjonen Quick Print (Hurtigutskrift) kan du skrive ut med ett tastetrykk med innstillingene du velger.

Starte Epson Easy Photo Print

Dobbelklikk Epson Easy Photo Print-ikonet på skrivebordet.
For Windows 7 og Vista:
Klikk startknappen, pek til All Programs (Alle programmer), klikk Epson Software, og klikk deretter Easy Photo Print.

For Windows XP:
Klikk Start, pek til All Programs (Alle programmer), pek til Epson Software, og klikk deretter Easy Photo Print.
Hvis du vil ha mer informasjon, velger du brukerhåndboken på menyen Help (Hjelp) i dette programmet.