Skrive ut fra digital enhet (hjemmenettverk)

Du kan skrive ut fra en digital enhet med utskriftsfunksjoner som er koblet til et LAN.
Merk:
Denne funksjonen er ikke tilgjengelig for alle skrivere, eller den er kanskje ikke aktivert.
Vil du skrive ut fra en digital enhet, må du koble den til et LAN.

Foreta utskriftsinnstillinger med kontrollpanelet

Gå inn i Setup mode (Installasjonsmodus).
Velg Home Network Print Settings (Skriverinnstillinger for hjemmenettverk).
Hvis det vises en advarsel om minnekort, leser du meldingen, og velger deretter Yes (Ja).
Velg Print Settings (Utskriftsinnstillinger) eller Photo Adjustment (Bildejusteringer).
Foreta riktige innstillinger.
Trykk OK.

Innstilling av skriveren med nettleseren

Angi skriverens IP-adresse til den digitale enheten, og søk etter skriveren.
Merk:
Inndataformatet er ‘http//<IP-adresse>’.
Trykk Home Network Print Settings (Skriverinnstillinger for hjemmenettverk).
Foreta riktige innstillinger, og trykk deretter OK.

Skrive ut fra den digitale enheten

Legg riktig papir i skriveren.
Skriv ut fra den digitale enheten.
Merk:
Vil du vite mer om utskriftsfunksjonene til den digitale enheten, kan du se i dokumentasjonen for den digitale enheten.