Problemer med skanning

Kan ikke starte, stille inn eller skanne med EPSON Scan

Var tilkoblingstesten vellykket?
Hvis den mislyktes, bekreft at det ikke er problemer med nettverket.
Er IP-adressen riktig innstilt på datamaskinen?
Vil du vite mer om nettverksinnstillinger, for eksempel IP-adresse, kan du se Bekrefte nettverksinnstillingene med datamaskinen.
Ble kommunikasjonen frakoblet?
Hvis kommunikasjonen ble frakoblet under oppstart av EPSON Scan, gå ut av EPSON Scan og start det på nytt etter en stund. Hvis EPSON Scan ikke kan starte på nytt, slå skriveren på og av igjen, og prøv igjen.
Kontroller Timeout Setting (Innstilling for tidsavbrudd) i EPSON Scan Settings (Innstillinger for EPSON Scan). For mer informasjon, se hjelpeteksten for EPSON Scan.
Er brannmurfunksjonen aktivert i Windows XP eller nyere, eller i kommersielt tilgjengelig sikkerhetsprogramvare?
Hvis brannmurfunksjonen er aktivert, er det ikke sikkert søket fungerer i EPSON Scan Settings (Innstillinger for EPSON Scan). Hvis dette er tilfelle, klikk EPSON Scan Settings - Add (Legg til) - Enter address (Skriv inn adresse), og skriv inn IP-adressen direkte.
Skanner du store mengder i høy oppløsning?
Hvis store mengder skannes i høy oppløsning, kan det oppstå en kommunikasjonsfeil. Hvis skanningen ikke virket, reduser oppløsningen.