Algemene netwerkinstellingen wijzigen via het display

U kunt de algemene netwerkinstellingen van de printer (printernaam, toewijzing van IP-adres enzovoort) instellen via het display.
Als u deze functie wilt gebruiken, ga dan naar de instellingenmodus, het menu met Wi-Fi-instellingen (netwerkinstellingen) en vervolgens de algemene Wi-Fi-instellingen (netwerkinstellingen).
Opmerking:
Deze functie is niet beschikbaar voor alle printers of kan mogelijk niet worden ingeschakeld.
De werkelijke namen van de menu-items verschillen per model. Zie de documentatie van de printer voor meer informatie.
Printernaam in het netwerk instellen:
Als u de printernaam wilt wijzigen, voert u een andere naam in. De standaardinstelling is EPSONXXXXXX (X: de laatste zes cijfers van het MAC-adres).
Toewijzing van het IP-adres instellen:
Doorgaans wijst de breedbandrouter of het toegangspunt automatisch een IP-adres aan de printer toe met behulp van de DHCP-functie. Als de DHCP-functie van uw router (of toegangspunt) is ingeschakeld, stel de TCP/IP-instellingen van de printer dan zo in dat de printer automatisch een IP-adres krijgt toegewezen.
Als u een uniek IP-adres aan de printer wilt toewijzen, selecteert u de handmatige instelling en voert u zelf het IP-adres, het subnetmasker en de standaardgateway in.
DNS-server instellen:
Als u het adres van de DNS-server wilt opgeven, selecteer dan de handmatige instelling en voer het adres van de primaire en secundaire DNS-server in.
Proxyserver instellen:
Als u de proxyserver wilt gebruiken, voert u het adres en de poort van de proxyserver in.