Afdrukken vanaf een digitaal apparaat (thuisnetwerk)

U kunt afdrukken via een digitaal apparaat (een smartphone of digitale televisie bijvoorbeeld) dat verbonden is met internet.
Opmerking:
Deze functie is niet beschikbaar voor alle printers of kan mogelijk niet worden ingeschakeld.
Als u wilt afdrukken vanaf een digitaal apparaat, moet u het met het Wi-Fi-/Ethernet-netwerk verbinden.
Zie de documentatie van het digitale apparaat voor meer informatie over de afdrukfuncties van het apparaat in kwestie.

Afdrukinstellingen opgeven op het bedieningspaneel

Via het menu voor het thuisnetwerk kunt u op het bedieningspaneel diverse instellingen opgeven, zoals het papierformaat en de afdrukkwaliteit. Zie de documentatie van de printer voor meer informatie over de menu-items.