Informatie terugvinden

Deze Netwerkhandleiding is een algemene handleiding voor printers die zijn uitgerust met netwerkfuncties. In de handleiding wordt ook ingegaan op functies die uw printer mogelijk niet heeft, zoals een display, lampjes, Wi-Fi-verbinding, scanner of sleuf voor geheugenkaarten.
In deze handleiding wordt beschreven hoe u de netwerkinstellingen kunt beheren via de computer of het bedieningspaneel van de printer. Zie het betreffende gedeelte hierna.
Een tweede computer aansluiten
Epson Install Navi gebruiken
Van een USB-verbinding overstappen op een Wi-Fi- of Ethernet-verbinding
De printerverbinding wijzigen
Een ad-hocomgeving instellen
Ad-hocmodus
De printer toevoegen aan het Wi-Fi-netwerk
Printer instellen voor een Wi-Fi-netwerk via het bedieningspaneel
De netwerkstatus controleren
Netwerkproblemen oplossen
De netwerkinstellingen initialiseren
De Wi-Fi-instellingen uitschakelen en initialiseren