Printerbedieningspaneel

Via het bedieningspaneel kunt u gemakkelijk de status van de netwerkcommunicatie raadplegen.

Aan de hand van het display

Als uw printer een display heeft en met een netwerk is verbonden, wordt een statuspictogram weergegeven op het display.
Waar het statuspictogram precies staat, verschilt per model. Zie de documentatie van de printer voor meer informatie over statuspictogrammen.
Pictogram
Status
Ethernet-netwerk: fout/zoeken
Verbonden met een Ethernet-netwerk
Wi-Fi-netwerk: fout/zoeken
Verbonden met een Wi-Fi-netwerk (signaalsterkte: redelijk)
Verbonden met een Wi-Fi-netwerk (signaalsterkte: goed)
Verbonden met een Wi-Fi-netwerk (signaalsterkte: uitstekend)
Een ad-hocverbinding of een Wi-Fi Direct-verbinding tot stand brengen
Een Wi-Fi Direct-verbinding tot stand brengen (modus Eenvoudig toegangspunt)
Een Wi-Fi Direct-verbinding tot stand brengen (modus Wi-Fi-Direct)

Aan de hand van het Wi-Fi-statuslampje

Als uw printer een statuslampje voor Wi-Fi heeft, kunt u de netwerkstatus gemakkelijk zien.
De plaats en de vorm van het Wi-Fi-statuslampje verschillen per model. Zie de documentatie van de printer voor meer informatie over het Wi-Fi-statuslampje.
Aan
Verbonden met een Wi-Fi-netwerk
Uit
Niet verbonden met een Wi-Fi-netwerk
Knippert
Bezig met het instellen van een Wi-Fi-netwerk

Aan de hand van lampjes (op printers zonder display)

Lampje Wi-Fi/Ethernet

Op printers zonder display wordt de status van de netwerkcommunicatie aangegeven door lampjes.
De plaats en de vorm van het netwerkstatuslampje verschillen per model. Zie de documentatie van de printer voor meer informatie over het netwerkstatuslampje.
a:
Netwerkstatuslampje (groen)
b:
Netwerkstatuslampje (oranje)
Status
Indicators
Wi-Fi
Ethernet
Niet verbonden
(a) (b)
Verbonden
(a) (b) *1
(a) (b)
Bezig met maken van verbinding met netwerk
(a) (b)
(a) (b)
= uit, = aan, = knippert
*1 Het netwerkstatuslampje (b) gaat na vijf minuten uit.

Ethernet-lampje

Op printers die alleen een Ethernet-verbinding ondersteunen en geen display hebben, wordt de status van de netwerkcommunicatie aangegeven door lampjes.
De plaats en de vorm van het netwerkstatuslampje verschillen per model. Zie de documentatie van de printer voor meer informatie over het netwerkstatuslampje.
Status
Indicators
Niet verbonden
Verbonden
Bezig met maken van verbinding met netwerk
= uit, = aan, = knippert