Wi-Fi Direct

Met de functie Wi-Fi Direct van de printer kunt u een draadloze omgeving opzetten zonder dat u een toegangspunt nodig hebt (een peer-to-peer-verbinding). De printer doet dan dienst als toegangspunt en andere apparaten worden een draadloze terminal.
Opmerking:
Deze functie is niet beschikbaar voor alle printers of kan mogelijk niet worden ingeschakeld.
Zolang er een netwerkverbinding is via Wi-Fi Direct, zijn alle andere netwerkverbindingen verbroken. Dit betekent dat ook Epson Connect en andere functies om via internet toegang te krijgen tot de printer zijn uitgeschakeld.
Als een printer Wi-Fi Direct heeft, kunt u een apparaat dat Wi-Fi ondersteunt verbinden met de printer zonder dat een toegangspunt nodig is.
De volgende twee verbindingsmethoden zijn beschikbaar.

Eenvoudig toegangspunt

Als uw apparaat de functie Wi-Fi Direct niet heeft, wordt de printer zelf het toegangspunt.
De verbindingsspecificaties zijn als volgt:
Aantal verbindingen tegelijk: 4
Beveiliging: WPA2-PSK (AES)
Norm: 802.11g
Opmerking:
Bij gebruik als eenvoudig toegangspunt is er verder geen communicatie mogelijk tussen apparaten die via deze functie met de printer zijn verbonden.
Voor meer informatie over het gebruik van deze modus klikt u op de volgende koppeling. Deze functie is niet beschikbaar voor alle printers of kan mogelijk niet worden ingeschakeld.
../p_body/panel/wifid/wdap.htm

Modus Wi-Fi Direct

Als uw apparaat Wi-Fi Direct ondersteunt, gebruik dan deze methode.
Of de printer of het apparaat dienst doet als toegangspunt of als client, verschilt per apparaat.
De verbindingsspecificaties zijn als volgt:
Aantal verbindingen tegelijk: 1
Beveiliging: WPA2-PSK (AES)
Norm: 802.11g
Voor meer informatie over het gebruik van de modus Wi-Fi Direct klikt u op de volgende koppeling. Deze functie is niet beschikbaar voor alle printers of kan mogelijk niet worden ingeschakeld.
../p_body/panel/wifid/wdwd.htm