Besturingssystemen en versies

In deze handleiding worden de volgende afkortingen gebruikt.
Windows wordt gebruikt voor Windows 7, Vista, XP en XP x64.
Windows 7 wordt gebruikt voor Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Professional en Windows 7 Ultimate.
Windows Vista wordt gebruikt voor Windows Vista Home Basic Edition, Windows Vista Home Premium Edition, Windows Vista Business Edition, Windows Vista Enterprise Edition en Windows Vista Ultimate Edition.
Windows XP wordt gebruikt voor Windows XP Home Edition, Windows XP Professional x64 Edition en Windows XP Professional.
Macintosh wordt gebruikt voor Mac OS X.
Mac OS X wordt gebruikt voor Mac OS X 10.4.11, 10.5.x, 10.6.x.