Andere software voor scannen starten

Opmerking:
Bepaalde software voor scannen is voor sommige landen mogelijk niet bijgeleverd.

Epson Event Manager

Hiermee kunt u het openen van een scanprogramma aan een van de toetsen van het product toewijzen. U kunt tevens vaak gebruikte instellingen voor het scannen opslaan zodat scanwerkzaamheden aanzienlijk sneller kunnen worden uitgevoerd.

Starten

Windows:
Selecteer de startknop of Start > All Programs (Alle programma's) of Programs (Programma's)> Epson Software > Event Manager.
Mac OS X:
Selecteer Applications (Programma's) > Epson Software en dubbelklik op het pictogram Launch Event Manager.

Openen van de Help

Windows:
Klik op het pictogram in de rechterbovenhoek van het scherm.
Mac OS X:
Klik op menu > Help > Epson Event Manager Help.

ABBYY FineReader

U kunt met deze software een document scannen en de tekst van dat document omzetten in gegevens die met een tekstverwerkingsprogramma verder kunnen worden bewerkt.
OCR-software kan de volgende document- of teksttypen niet of slechts moeilijk herkennen:
met de hand geschreven letters
kopieën van kopieën
faxberichten
zeer dicht op elkaar staande tekst
tekst in tabellen of onderstreepte tekst
cursieve lettertypen en tekengrootten van minder dan 8 punten
Gevouwen of gekreukte documenten
Zie de Help ABBYY FineReader voor details.

Starten

Windows:
selecteer de startknop of Start > All Programs (Alle programma's) of Programs (Programma's) > ABBYY FineReader map > ABBYY FineReader.
Mac OS X:
Selecteer Applications (Programma's) en dubbelklik op ABBYY FineReader.

Presto! PageManager

Met deze software kunt u foto's en documenten scannen, beheren en delen.

Starten

Windows:
Klik op de startknop of Start > All Programs (Alle programma's) of Programs (Programma's) > Presto! PageManager map > Presto! PageManager.
Mac OS X:
Selecteer Applications (Toepassingen) > Presto! PageManager en dubbelklik op het pictogram Presto! PageManager.