Opgebruikte kleurencartridges

Als er nog wel zwarte inkt is terwijl de kleurencartridges op zijn, kunt u tijdelijk met alleen zwarte inkt afdrukken met de volgende instellingen:
Media type (Afdrukmateriaal): plain papers (Gewoon papier), Envelope (Enveloppe)
Color (Kleur): Grayscale (Grijswaarden)
U moet de opgebruikte cartridge(s) echter zo snel mogelijk vervangen.
Opmerking:
Hoelang u nog kunt afdrukken, is afhankelijk van de gebruiksomstandigheden, de afgedrukte afbeeldingen, de afdrukinstellingen en de gebruiksfrequentie.
Deze functie is niet beschikbaar onder Mac OS X 10.4 en lager.

Tijdelijk afdrukken met zwarte inkt wanneer de kleurencartridges opgebruikt zijn