Overige problemen

Gewoon papier stil afdrukken

Als plain papers (Gewoon papier) is geselecteerd als Paper Type (Papiertype) en Normal (Normaal) is geselecteerd als instelling voor Print Quality (Afdrukkwaliteit) in de printerdriver, drukt de printer op hoge snelheid af. Met de Quiet Mode (Stille modus) kunt u de printer minder geluid laten maken. Dit gaat wel ten koste van de afdruksnelheid.
In Windows: selecteer het selectievakje Quiet Mode (Stille modus) in het venster Main (Hoofdgroep) of Advanced (Geavanceerd) van de printerdriver.
Voor Mac OS X 10.5 of hoger: selecteer On (Aan) voor Quiet Mode (Stille modus). Voor het tonen van Quiet Mode (Stille modus), klikt u op de volgende menu's: System Preferences (Systeemvoorkeuren), Print & Fax (Afdrukken en faxen), de printer (in de lijst Printers), Options & Supplies (Opties en toebehoren) en vervolgens op Driver (Besturingsbestand).
Voor Mac OS X 10.4: controleer de instelling Quiet Mode (Stille modus) bij Extension Settings (Geavanceerde instellingen) in het dialoogvenster Print (Afdrukken) van de printerdriver.