Een cartridge vervangen voordat deze is opgebruikt

U krijgt de beste resultaten als u cartridges verbruikt binnen 6 maanden na het openen van de verpakking.
Als u een cartridge wilt vervangen voordat de statusmonitor aangeeft dat de cartridge opgebruikt is, volgt u de instructies in dit gedeelte.
U kunt een cartridge vervangen met behulp van de knoppen op de printer of met uw computer.
Opmerking:
Open de verpakking van de cartridge pas op het moment waarop u de cartridge wilt installeren. De cartridge is vacuümverpakt om de betrouwbaarheid te waarborgen.

Printerknoppen gebruiken

Zie de gedrukte handleiding voor meer informatie over het gebruik van de knoppen op de printer.

De computer gebruiken voor (Windows)

U kunt de instructies voor het vervangen van een cartridge op het scherm bekijken door gebruik te maken van de hulpprogramma's voor printeronderhoud.
Als u een cartridge moet vervangen voordat deze bijna of helemaal leeg is, klikt u op de knop op het tabblad Maintenance (Hulpprogramma's).
Raadpleeg de online-Help voor meer informatie over het gebruik van de printerhulpprogramma's.

De computer gebruiken voor (Mac OS X)

Als u een cartridge moet vervangen voordat deze bijna leeg of leeg is, gaat u naar het dialoogvenster Epson Printer Utility 4.
Raadpleeg de online-Help voor meer informatie over het gebruik van de printerhulpprogramma's.