Een eenvoudige manier om foto's af te drukken

Met Epson Easy Photo Print kunt u uw digitale afbeeldingen bewerken en afdrukken op verschillende soorten papier. Dankzij de stapsgewijze instructies bereikt u snel het gewenste resultaat zonder dat u allerlei ingewikkelde instellingen hoeft op te geven.
Met de functie Quick Print (Snel afdrukken) kunt u met één klik afdrukken met de instellingen die u speciaal daarvoor hebt opgeslagen.

Starten van Epson Easy Photo Print

Voor Windows

Dubbelklik op het pictogram Epson Easy Photo Print op het bureaublad.
Voor Windows 7 en Vista:
Klik op de knop Start, wijs naar All Programs (Alle programma's), klik op Epson Software en vervolgens op Easy Photo Print.

Voor Windows XP:
Klik op Start, wijs naar All Programs (Alle programma's) , wijs naar Epson Software en klik op Easy Photo Print.

Voor Mac OS X

Dubbelklik op de map Applications (Programma's) van uw Mac OS X harde schijf en dubbelklik vervolgens op Epson Software en dubbelklik daarna op het pictogram Easy Photo Print.
Voor meer informatie selecteert u de Gebruikershandleiding in het menu Help van deze toepassing.