Software controleren en installeren

Op uw computer geïnstalleerde software controleren

Voor het gebruik van de in deze Gebruikershandleiding beschreven functies, moet u de volgende software installeren.
Epson Driver and Utilities (Epson-driver en -hulpprogramma's)
Epson Easy Photo Print
Volg de volgende stappen om te controleren dat de software op uw computer is geïnstalleerd.

Voor Windows

Windows 7 en Vista: Klik op de knop Start en selecteer Control Panel (Configuratiescherm).
Windows XP: Klik op de knop Start en selecteer Control Panel (Configuratiescherm).
Windows 7 en Vista: Klik op Uninstall a program (Een programma verwijderen) in de categorie Programs (Programma's).
Windows XP: Dubbelklik op het pictogram Add or Remove Programs (Programma's toevoegen of verwijderen).
Controleer de lijst met huidige geïnstalleerde programma's.

Voor Mac OS X

Dubbelklik op Macintosh HD.
Dubbelklik op de Epson Software map in de Applications (Programma's) map en controleer de inhoud.
Opmerking:
De map Applications (Programma's) bevat software van derden.
Om te controleren dat het printerstuurprogramma is geïnstalleerd, klikt u op System Preferences (Systeemvoorkeuren) op het Apple menu en klikt u vervolgens op Print & Fax (Afdrukken en faxen). Zoek vervolgens uw product in de lijst Printers.

De software installeren

Plaats de bij uw product geleverde printersoftwaredisk en selecteer de software die u wilt installeren op het scherm Software Select (Software selecteren).