De papiergeleider reinigen

U kunt vlekken krijgen achter op de afdruk wanneer er veel inkt op de papiergeleider blijft zitten. De papiergeleider is de donkere plastic strip binnen in de printer. U kunt dit probleem verhelpen met het hulpprogramma Paper Guide Cleaning (Papiergeleider reinigen) in de printerdriver.
Raadpleeg het betreffende gedeelte hierna.
Opmerking:
Herhaal de procedure totdat de printer van binnen helemaal schoon is.

Het hulpprogramma Papiergeleider reinigen voor Windows

Om de papiergeleider te reinigen met het hulpprogramma Paper Guide Cleaning (Papiergeleider reinigen) gaat u als volgt te werk.
Controleer of er geen foutlampjes branden.
Zorg ervoor dat de papiertoevoer gewoon papier van A4-formaat bevat.
Open de printerdriver, klik op het tabblad Maintenance (Hulpprogramma's) en klik vervolgens op de knop Paper Guide Cleaning (Papiergeleider reinigen).
Volg de instructies op het scherm om de papiergeleider te reinigen.

Het hulpprogramma Papiergeleider reinigen voor Mac OS X

Om de papiergeleider te reinigen met het hulpprogramma Paper Guide Cleaning (Papiergeleider reinigen) gaat u als volgt te werk.
Controleer of er geen foutlampjes knipperen of branden.
Zorg ervoor dat de papiertoevoer gewoon papier van A4-formaat bevat.
Open EPSON Printer Utility 2.
Klik op de knop Paper Guide Cleaning (Papiergeleider reinigen) in het dialoogvenster Utility (Hulpprogramma's).
Volg de instructies op het scherm om de papiergeleider te reinigen.