Een cartridge vervangen voordat deze opgebruikt is

Het kan nodig zijn dat u een cartridge vervangt die nog niet helemaal leeg is, bijvoorbeeld wanneer de cartridge al meer dan zes maanden in het apparaat zit en de afdrukkwaliteit vermindert.
Als u een cartridge wilt vervangen voordat het foutlampje brandt of EPSON Status Monitor aangeeft dat de cartridge opgebruikt is, volgt u de instructies in dit gedeelte.
U kunt een cartridge vervangen met uw computer.
Opmerking:
U kunt een cartridge alleen vervangen met behulp van de knoppen op de printer wanneer een cartridge opgebruikt is.

Computer gebruiken met Windows

U kunt de instructies voor het vervangen van een cartridge op het scherm bekijken door gebruik te maken van de hulpprogramma's voor printeronderhoud.
Als u een cartridge moet vervangen voordat deze bijna of helemaal leeg is, klikt u op de knop op het tabblad Maintenance (Hulpprogramma's).
Raadpleeg de online-Help voor meer informatie over het gebruik van de printerhulpprogramma's.
Opmerking:
Als er een communicatieprobleem tussen de printer en computer is, krijgt u geen instructies op het scherm voor het vervangen van de cartridge. Controleer alle aansluitingen en controleer of alle apparaten aanstaan.

Computer gebruiken (Mac OS X)

Als u een cartridge moet vervangen voordat deze bijna leeg of opgebruikt is, opent u EPSON Printer Utility3.
Raadpleeg de online-Help voor meer informatie over het gebruik van de printerhulpprogramma's.