Onderhoud

Het apparaat vervoeren

Als u het apparaat moet vervoeren, dient u het zorgvuldig te verpakken in de oorspronkelijke doos (of een soortgelijke doos waar het apparaat precies in past) en verpakkingsmaterialen. Ga als volgt te werk.

Let op:
  • Zorg er bij opslag of transport van het apparaat voor dat het niet gekanteld, verticaal of ondersteboven wordt gehouden. Als dit gebeurt, kan er inkt uit de cartridge lekken.
  • Laat de cartridges gewoon in het apparaat zitten wanneer u het apparaat vervoert. Als u de cartridges verwijdert, kan het apparaat tijdens het transport beschadigd raken.

Haal al het papier uit de laden en zet het apparaat uit.

Open de scannereenheid en controleer of de printkop zich in de uitgangspositie (rechts) bevindt. Sluit de scannereenheid.

Open het deksel en verschuif de transportvergrendeling (zie illustratie) om het loopstuk te vergrendelen.

Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact en trek de USB-kabel uit uw computer.

Sluit de geleider voor cd's en dvd's, mocht die geopend zijn. Sluit de papiersteun, de beschermkap van de papiertoevoer, de uitvoerlade en de lade aan de voorzijde van het apparaat.

Bevestig het beschermende materiaal aan weerszijden van het apparaat. Plaats het apparaat en de bijbehorende onderdelen vervolgens in de oorspronkelijke doos.

Opmerking:
Let erop dat u nergens achter blijft haken met de kabel van het deksel.

Plaats het apparaat op een vlakke ondergrond om schokken tijdens het vervoer te voorkomen.

Opmerking:
Vergeet niet het beschermende materiaal en de tape te verwijderen voordat u het apparaat opnieuw in gebruik neemt.