Onderhoud

Het apparaat schoonmaken

Om het apparaat in topvorm te houden, dient u het enkele malen per jaar grondig schoon te maken.

Zorg ervoor dat het apparaat en alle lampjes uit zijn. Haal vervolgens het netsnoer uit het stopcontact.

Haal al het papier uit de laden.

Veeg met een zachte borstel voorzichtig al het stof en vuil weg.

Als de lade van binnen of van buiten vies is, gebruikt u een zachte, schone, vochtige doek met een mild reinigingsmiddel. Houd de document- en scannereenheid gesloten om te voorkomen dat er vocht in komt.

Als de glasplaat vies is, opent u het deksel. Maak het glas vervolgens schoon met een zachte, schone en droge doek of met een blaasborsteltje.

Als u inkt morst in het apparaat, veegt u de inkt weg met een vochtige doek.

Waarschuwing:
Raak het bewegende mechanisme in het apparaat niet aan.

Let op:
  • Maak het apparaat nooit schoon met alcohol of thinner. Deze chemicaliën kunnen zowel het binnenwerk als de behuizing beschadigen.
  • Voorkom dat u water morst op het printer- of scannermechanisme of op een van de elektronische componenten.
  • Gebruik geen harde of schurende borstels.
  • Spuit geen smeermiddelen in het binnenwerk van het apparaat. Ongeschikte olie kan de mechanismen beschadigen. Neem contact op met uw leverancier of een onderhoudstechnicus als het apparaat een smeerbeurt nodig heeft.