Hulp bij de Gebruikershandleiding

Gebruik van deze handleiding
Een onderwerp afdrukken
Problemen met de weergave oplossen

Gebruik van deze handleiding

Deze Gebruikershandleiding bevat koppelingen waarmee u snel de gewenste informatie kunt weergeven. Wanneer u de muisaanwijzer op een koppeling plaatst, verandert de aanwijzer in een handje. U kunt dan op de koppeling klikken om een verwant onderwerp of meer gedetailleerde informatie weer te geven.

Koppelingen in de hoofdtekst van deze handleiding worden weergegeven als gekleurde of onderstreepte tekst. Daarnaast hebt u de beschikking over de volgende navigatiehulpmiddelen.

Inhoudsopgave

De inhoudsopgave aan de linkerkant van het scherm geeft toegang tot alle onderwerpen in deze handleiding. Klik op een hoofdonderwerp om de bijbehorende onderwerpen weer te geven en klik op een onderwerp om naar de desbetreffende pagina te gaan.

Beginpagina

Klik hierop om terug te keren naar de beginpagina.

Index

Klik hierop om de index weer te geven.

Zoeken

Klik hierop om het venster Zoeken weer te geven, waarin u onderwerpen kunt zoeken door trefwoorden in te voeren.

Verklarende woordenlijst

Klik hierop om de verklarende woordenlijst weer te geven.

Terug

Klik hierop om terug te keren naar de laatst weergegeven pagina.

Veiligheid

Klik hierop om de veiligheidsvoorschriften weer te geven.

Boven

Klik hierop om naar het begin van de huidige pagina te gaan.

Vorige

Klik hierop om naar het vorige onderwerp te gaan.

Volgende

Klik hierop om naar het volgende onderwerp te gaan.

Een onderwerp afdrukken

Als u de pagina die wordt weergegeven wilt afdrukken, klikt u in het menu Bestand van uw bladerprogramma (browser) op Afdrukken.

Problemen met de weergave oplossen

Als het venster niet goed wordt weergegeven, klik dan op de knop Vernieuwen (of de knop Reload) van uw browser.