Scannen en rechtstreeks verzenden bij een e-mailbericht

Met de knop Scannen op het bedieningspaneel kunt u automatisch het bestand van een of meer gescande afbeeldingen aan een e-mailbericht koppelen.

Plaats uw originele document, foto, film of dia op de scanner. Voor instructies:

Druk op de knop Scannen om de scanmodus te activeren. Ga met de knop of naar Scannen naar e-mail op het display en druk vervolgens op de knop OK.

EPSON Scan wordt gestart in de volautomatische modus en de afbeelding wordt automatisch gescand als JPEG-bestand.

Opmerking:
  • Klik op de knop Pauze als de kleuren van de afbeelding moeten worden hersteld of als stof uit de afbeelding moet worden verwijderd vóór het scannen. Klik vervolgens op de knop Aanpassen, selecteer de gewenste opties, klik op OK en vervolgens op Scannen om door te gaan.

Na afloop van het scannen verschijnt het venster Bestand per e-mail verzenden:

Selecteer uw e-mailprogramma onder E-mailprogramma selecteren.

Als u het formaat van de afbeelding wilt aanpassen, kiest u een optie onder Fotoformaat selecteren.

Opmerking:

Onder in het dialoogvenster ziet u informatie over de afbeeldingsbestanden die u aan het e-mailbericht koppelt.

Klik op OK. Het e-mailprogramma wordt geopend en de door u geselecteerde gescande afbeeldingen worden als bijlage toegevoegd aan een nieuw e-mailbericht. (Zie de Help van het e-mailprogramma als u instructies nodig hebt voor het verzenden van het e-mailbericht.)