Geheugenkaarten verwijderen

Let op:

Op een Macintosh moet u altijd het pictogram van de geheugenkaart op het bureaublad naar de prullenmand slepen. Zo wordt de kaart uitgeworpen en kunt u de scanner veilig uitzetten of de USB-kabel veilig losmaken. Als u dit niet doet, kunnen gegevens op de geheugenkaart verloren gaan.

Controleer of het kaartlampje niet knippert.

Trek de geheugenkaart naar buiten.

Let op:

Wanneer het kaartlampje knippert, mag u de geheugenkaart niet verwijderen. Als u dit wel doet, kunnen gegevens verloren gaan.